Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ενάντια στις συκοφαντίες κατά του Φούρνου του Λάμπρου


Όλοι οι υπάλληλοι-εργαζόμενοι στο ‘’φούρνο του Λάμπρου’’ δηλώνουμε ξεκάθαρα πως το θέμα περί αδήλωτης εργασίας, μη καταβολής δεδουλευμένων και εργασίας πέρα του 8ώρου αποτελούν συκοφαντίες προς το χώρο εργασίας μας.

Τα γεγονότα που έγιναν έξω από το μαγαζί μας στις 15/4/2014 είναι η αρχή για τη δυσφήμιση του μαγαζιού με στόχο τη φθορά του. Είναι παράλογο ένα μαγαζί που έχει 40 ασφαλισμένους να κατηγορείται για τα παραπάνω και μέρα με τη μέρα να φοβόμαστε εμείς και οι οικογένειές μας μην κλείσει το μαγαζί που μάς συντηρεί, εξαιτίας των ενεργειών 50 ατόμων που δεν δούλεψαν ποτέ στο μαγαζί.

Όλοι αυτοί που κατηγορούν τoν εργοδότη μας με ψέμα και δόλο, δρώντας εκβιαστικά δεν επιθυμούν τίποτα άλλο πέρα από  την εκπλήρωση κομματικών και διοικητικών συμφερόντων.

Εμείς συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε το μαγαζί, τον εργοδότη μας και την οικογένειά του. Μένουμε μακριά από απειλές και συκοφαντίες. Δεν πτοούμαστε απλά αποστασιοποιούμαστε από το ψέμα και την χρήση βίας.

Ο αγώνας για μας θα έπρεπε να είναι ενάντια σ’ αυτούς που προσπαθούν να καταλύσουν τη δημοκρατία, σ αυτούς που πλουτίζουν με μαύρο χρήμα και που απολύουν προσωπικό χωρίς λόγο. ΟΧΙ ενάντια σε ένα μαγαζί νόμιμο που προβάλλει ανθρωπισμό, συνεργασία και υπερασπίζεται  τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Καλούμε λοιπόν τον κόσμο να υποστηρίξει το μαγαζί σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο να πιστέψει εμάς τους υπαλλήλους που γνωρίζει, και όχι τους απέξω που εκφράζουν την δήθεν αλληλεγγύη και δεν είναι, ούτε ήταν εργαζόμενοι στο φούρνο μας.

Οι εργαζόμενοι του «Φούρνου του Λάμπρου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου